Noedelsoep met garnalen

De noedelsoep met garnalen. Een prachtige Aziatische klassieker. Het is een ongelooflijk lekkere en smaakvolle soep die vrijwel iedereen lekker vindt. Yum Yum biedt je ook de mogelijkheid met instant garnalen noedels een lekkere noedelsoep met garnalen te maken. Yum Yum heeft zowel de gewone garnalen smaak of de garnalen crème smaak.

Waarom zou je noedelsoep met garnalen moet kopen?

Noedelsoep met garnalen is een bron van voordelen. Iedereen kent de instant noedelsoep wel van Yum Yum. Je vindt ze in pakjes of in cupverpakking. Dit zijn de noedelsoep die je gewoonweg simpel en snel klaar kan maken. Hieronder ga ik even een opsomming geven van de redenen om deze geweldige producten aan te schaffen:
  • Super snel te bereiden
  • Er zijn super veel smaken
  • Het is enorm goedkoop
  • Super lang houdbaar
  • Geschikt om overal mee naar toe te nemen
  • Is er ook in vegetarische varianten
  • Zijn ook glutenvrije exemplaren

Bereidingswijze van de noedelsoep met garnalen

Begin met het koken van de noedels met garnalen bij de soe-oen noedels (glasnoedels). Laat de noedels 2 á 3 minuten gaar koken in kokend water. Neem vervolgens het bouillon en meng deze samen met de kokosmelk. Wanneer deze zijn samengevoegd begin je met het toevoegen van de tamarinde, rode peper, kurkuma en vissaus. Wanneer de smaken goed ingetrokken zijn, begin je met het toevoegen van de peultjes. Laat deze een paar minuten meekoken. Wanneer dat zover is wordt het tijd om de spinazie en garnalen erbij te doen. Tot slot doe je er 1 handje koriander bij en laat je wat limoensap in de soep terecht komen. Daar is dan je heerlijke noedelsoep met garnalen.

Noedelsoep met garnalen te koop via onze webshop

Noedelsoep met garnalen maken? Bestel je producten gemakkelijk en snel in de online toko van Asianfoodlovers. Koop heerlijke noedels, kruiden of garnalen via het internet. Probeer ook eens de heerlijke instant noedels van Yum Yum. Bestel snel en laat die noedelsoep met garnalen bij je thuisbezorgen!