Thaise garnalen

Zin in Thaise garnalen voor bijvoorbeeld een heerlijk wokgerecht, een salade of toch een noedelsoep garnalen. Dan ben je bij noodlesmetgarnalen.nl op het goede pad. Wij gaan jou helpen met informatie over de Thaise garnalen en geven je een recept waar deze heerlijke schelpdieren in terugkomen. Garnalen wokken is heel gezond en super lekker. Een lekker wokgerecht of salade met Thaise garnalen is daarnaast ook nog eens heel eenvoudig te bereiden.

Verschil tussen Thaise garnalen en andere garnalen

Thaise garnalen zijn heel gemakkelijk te herkennen. De tijgergarnaal heeft zijn naam niet voor niets. De reden is dan ook dat er oranje strepen achter blijven op het vlees, wanneer men de garnalen kookt.

Dit is dan ook het grootste verschil met de andere garnalen. De Noordse garnaal bijvoorbeeld kent een licht rose kleur en heeft een donker roze schaal. De Noordzee garnaal daarentegen heeft een wat grauwige kleur. Tot slot hebben we ook nog de Zoetwater Reuzengarnalenstaart. Deze garnaal is te herkennen aan zij geel-oranje kleur.

Waar worden de Thaise garnalen gevangen?

De Thaise garnalen worden gevangen met zogenaamde korren. Dit zijn netten die door middel van boten over de zeebodem worden geslepen. De garnalen worden door de netten opgeslokt. Daarbij is het vaak zo dat er ook gewone vis gevangen wordt. De netten zijn echter voorzien van een ‘Zeeflap’, hierdoor kunnen de vissen gewoon weer ontsnappen. De garnalenvangst kost een enorme hoeveelheid aan brandstof. De boot jaagt er namelijk 3 tot 6 liter benzine doorheen voor slechts één kilo aan garnalen. Dit maakt de garnalenvangst een dure sport.

Thaise garnalen online te bestellen

Thaise garnalen zijn ook enorm lekker om te eten met noedels. Hierdoor creëer je een heerlijk wokgerecht met garnalen, waar iedereen van kan smullen. Je kan ook de instant garnalen noedels proberen van Yum Yum

Ontzettende trek in een wokgerecht met Thaise garnalen of heb je zin in een heerlijke salade voor de lunch? Bestel bij Asianfoodlovers jouw producten online en laat de ingrediënten bij je thuisbezorgen. Koop heerlijke noodles of groenten voor bij de garnalen. Bestel je Thaise garnalen nu online!